Kiemelt fotózások

Teljes esküvői galériák

Gyakori kérdések

A csomagok tartalmazzák az utazási költségeket is?

A műterem (Kiskunlacháza) 40 km-es körzetében igen, egyéb esetben nem.

Szükség van szerződéskötésre?

Igen, minden esetben kötünk szerződést. Az időpont csak szerződéskötéskor a foglaló kifizetésével válik foglalttá.

Mennyi ideig tart mire elkészülnek a képeink?

2-3 hét. Ahogy kész van az albumotok, jelezni fogom e-mailben ill. telefonon és ha lehetséges személyes találkozó során adom át a fotókat számotokra. Amennyiben nem lehetséges, e-mailben kaptok majd egy linket a saját online galériátokkal.

Kérhetünk a szülőknek is fotókönyveket?

Igen, a szülői album a ti albumotok tökéletes mása, kisebb méretben.

Mi ez a Same Day Edit Slideshow?

A Same Day Edit Slideshow azt jelenti, hogy amíg te és vendégeid vacsoráztok én gyorsan kiválogatok az aznap készült képekből 15-25 db-ot és egy slideshow videót készítek belőle, ami egy kis laptopon folyamatosan menni fog. Mind a vendégek és a pár is nagyon szokta ezt szeretni, hiszen szinte azonnal újranézhetik a nap legjobb pillanatait, vagy láthatnak már a kreatív fotózásból pár képet esetleg olyan eseményeket (készülődés stb.) melyen még nem vettek részt.

Kiválaszthatom melyik képek kerüljenek a fotókönyvembe? Lehetőségem van megtekinteni a könyv előnézetét mielőtt nyomdába kerülne?

Ha igazán egyedi fotókönyvre vágysz, javaslom, hogy te válaszd ki, melyik képek kerüljenek az albumotokba. Egy 30 oldalas album esetén ilyenkor max. 60 képet választhatsz ki, egyéb esetben túlzsúfolt lesz a könyv. Lehetőség van arra, is hogy teljesen rám bízod a könyv elkészítését, általában ez a jellemző, garantálom hogy nem fogsz csalódni!
Természetesen megtekinthető a fotókönyv előnézete is mielőtt nyomdába kerül. Kérlek jelezd nekem ezen szándékodat szerződéskötéskor.

A csomagokban videózás is benne van?

Nem, én nem nyújtok videós szolgáltatást, azonban tudok ajánlani tehetséges kollégákat.

Mennyi ideig tart majd a kreatív fotózás az esküvő napján? Hogy számoljunk időben?

A kreatív fotózás általában 1 órát, max. 90 percet vesz igénybe az esküvőtök napján. Ez függ a fotózás helyszínétől, annak távolságától az esküvő helyszínéhez képest és attól, hogy volt-e jegyes fotózásotok nálam. Azok a párok akikkel jegyesfotóztunk is, sokkal magabiztosabban mozognak a kamera előtt, gyorsabban is haladunk ezért a fotózással.

Mi történik ha csúszik az esküvőn minden és kifutunk a szerződésben leírt időből?

Megértem, hogy nem megy mindig minden úgy egy esküvőn ahogy azt az ember tervezi. Azonban a tudtad nélkül nem fogok összepakolni és elhagyni az esküvő helyszínét. Mielőtt lejárna a szerződésben leírt idő, megkérdezlek benneteket, hogy szükségetek van-e a szolgáltatásaimra a továbbiakban. Az ezzel kapcsolatos költségeket a szerződésben találod.

Ezüst kollekció

124 900 Ft

  • Szertartások
  • Kreatív fotózás
  • Lakodalom
  • 300 db kép
  • 10 órás rendelkezésre állás
  • + Ajándék Love Box

AJÁNDÉK ÉVFORDULÓS FOTÓZÁS!

Foglald le most az esküvői fotózást és megajándékozlak titeket egy évfordulós fotózással!

Mi az az évfordulós fotózás?

Életetek első házassági évfordulója különleges nap lesz, érdemes ezt különlegesen megünnepelni. Pont ezért kezdtünk bele a csapatommal az évfordulós fotózásba, mely hasonlít az esküvőtök napján lévő kreatív fotózáshoz, csak sokkal bensőségesebb, meghittebb. A házaspárok első otthonában vagy az esküvői kreatív fotózás helyszínén szoktunk fotózni, éppen az évforduló napján esetleg pár nappal később. A fotózás 1 órás, 20 db retusált képet tartalmaz és minden 2018-ban foglalt esküvőhöz ajándékba adom!

Ha te is szeretnél ilyen fotózást, írj egy e-mailt az info(kukac)klaudiademeter.hu-ra vagy keress a +36 30 30 27599-es számon!

Mini kollekció

69 900 Ft

  • 1 Szertartás
  • Kreatív fotózás
  • 4 órás rendelkezésre állás
  • 150 db kép

Kérjetek egyedi árajánlatot

Minden esküvő teljesen más, kérj egyedi árajánlatot a ti esküvőtökre, vagy ha tetszett a fenti minta csomag, foglald le még ma az időpontot!
Egyedi árajánlatkérés - Esküvő

Egyedi árajánlatkérés - Esküvő

Back to Top

Copyrighted Image