D
loading...

Rólam

Szia!

Klaudia vagyok, vagy Aya, ahogy a legtöbben hívnak. Úgy gondolom, hogy akkor tudunk igazán jó képeket készíteni, ha megismerjük egymást, így kialakul a kölcsönös bizalom köztünk. Mondok is pár dolgot magamról. Amikor 18 évesen elkezdtem komolyan a fotózással foglalkozni, nem akartam megváltani a világot. Azóta eltelt 10 év és még mindig arra vágyom mint akkor: örömet okozni a képeimmel és egy kis melegséget cserkészni a szürke mindennapokba. Különleges képességemnek tartom az örök pozitivitásomat és hogy mindenben képes vagyok meglátni a szépet. Nagyon könnyen barátkozom és olvadok bele bármilyen társaságba, ezért sok egykori fotóalanyom lett mára jó barátom.

Nem vagyok a mű beállított képek híve, szeretem elkapni a pillanatokat. Véleményem szerint akkor lesznek a legjobbak a képeitek, ha fotózás közben nagyon jól érzitek magatokat. Egy fotózásnak igazi élménynek kell lennie, ezért próbálok mindig új dolgokat kitalálni, még egy egyszerű családfotózás esetében is.

Cukrász családba születtem, gyerekként folyton a cukrászműhelyben sürögtem-forogtam, így nem meglepő, hogy számomra az otthon igazi illata: a piskóta illat. Ez indította meg bennem a nagy szerelmet a gasztronómia iránt, és persze az, hogy a családomé a nemzetközi díjnyertes csokoládékat készítő Demeter Chocolate is, melynek design és fotó anyagjait is én készítem.

Az esküvők valahogy mindig is az életem részét képezték, kislány koromban én nem a szőke hercegről álmodtam, hanem azokról a gyönyörű, szép, fehér ruhákról. Sokáig úgy gondoltam ez az én sorsom, és majd valaha tervező lesz belőlem, de végül mégis a design és a fotózás mellett kötöttem ki. Tehát kimondhatjuk, hogy élek-halok az esküvőkért, mindenért, ami ezzel kapcsolatos. A legfőbb célom pedig mindig az, hogy olyan képeket készítsek, melyek évtizedeken keresztül emlékezetetekbe idézik a legfontosabb embereket és visszarepítenek életetek meghatározó boldog pillanataihoz.

Ha Te is egy olyan fotóst szeretnél aki előtt nem érzed kínosan magad és olyan fotózásra vágysz, amire felszabadult mosollyal az arcodon emlékeznél vissza, akkor gyere el hozzám egy fotózásra!

Miért válassz engem?

Én vagyok a fotósod, ha:
- természetes, és nem mű mosolyokat szeretnél látni a képeken
- valódi élményként szeretnél visszagondolni a fotózásra
- ha nem akarsz tucat képeket, hanem egyedi kreatív megközelítésre vágysz
- ha olyan fotóst szeretnél aki gondosan retusálja és tökéletesíti minden átadott képét
Kreativitás
0%
Móka
0%
Természetesség
0%