Rólam

Reggel kinyitom a szemem, kikelek az ágyból és akkor jövök rá: Nekem van a legjobb munkám a világon. Minden nap boldogságot dokumentálok.

Bemutatkozás

Szia!

Klaudia vagyok, vagy Aya, ahogy a legtöbben hívnak. Úgy gondolom, hogy akkor tudunk igazán jó képeket készíteni, ha megismerjük egymást, így kialakul a kölcsönös bizalom köztünk. Mondok is pár dolgot magamról.

Kiskunlacháza és Budapest között ingázom folyamatosan a munka és az egyetem miatt, hiszen a fotózás mellett diplomáciát tanulok. Hogy mi köze a kettőnek egymáshoz? Bevallom, körülbelül annyi, hogy imádom a változatosságot, az utazást és azt, hogy emberekkel dolgozhatok. Alapvetően kifejezetten pozitív, örökvidám természetem miatt, nagyon könnyen barátkozom és olvadok bele bármilyen társaságba, ezért sok egykori fotóalanyom lett mára jó barátom.

Nem vagyok a beállított képek híve, szeretem elkapni a pillanatokat. Véleményem szerint akkor lesznek a legjobbak a képeitek, ha fotózás közben nagyon jól érzitek magatokat. Egy fotózásnak igazi élménynek kell lennie, ezért próbálok mindig új dolgokat kitalálni, még egy egyszerű családfotózás esetében is.

Cukrász családba születtem, gyerekként folyton a cukrászműhelyben sürögtem-forogtam, így nem meglepő, hogy számomra az otthon igazi illata: a piskóta illat. Ez indította meg bennem a nagy szerelmet a gasztronómia iránt, és persze az, hogy a családomé a nemzetközi díjnyertes csokoládékat készítő Demeter Chocolate is, melynek design és fotó anyagjait is én készítem.

Az esküvők valahogy mindig is az életem részét képezték, kislány koromban én nem a szőke hercegről álmodtam, hanem azokról a gyönyörű, szép, fehér ruhákról. Sokáig úgy gondoltam ez az én sorsom, és majd valaha tervező lesz belőlem, de végül mégis a design és a fotózás mellett kötöttem ki. Tehát kimondhatjuk, hogy élek-halok az esküvőkért, mindenért, ami ezzel kapcsolatos, többek közt ezért szerzőtársammal, tavaly megalapítottuk a Fogadom.com online esküvői magazint, ahol minden esküvővel kapcsolatos kérdésedre választ találsz.

Rólam mondták

«Köszönjük a tegnapi napot! Olyan jól éreztük magunkat, hogy a kisfiunk azóta is azt kérdezgeti mikor megyünk legközelebb fotózásra.»

«Szó szerint rettegtünk a beállított képek fotózásától, egészen addig míg nem voltunk jegyes fotózáson Aya-nál. Csodálatos volt, szinte észre sem vettük hogy "pózolnunk" kell, minden kép olyan természetes lett. Ezután abszolút nem aggódtunk az esküvő ezen része miatt.»

«Páromat szerettem volna meglepni pár házasságfrissítő képpel, de nagyon aggódtam amiatt hogy a testem már nem olyan mint régen. Aztán a fotózáson minden aggodalmam eltűnt, még a retusálatlan képek is tetszenek, Klaudia pontosan tudta hogy az én alkatomnak milyen póz áll jól.»

«Első gyermekünknél a korházban készültek az "újszülött" képek, most Bencével Aya-nál jártunk újszülött fotózáson és már nagyon bánom hogy nem így tettünk Lilivel is. Aya nagy gondossággal nyúlt a pici fiunkhoz, tündéri képeket készített róla és az egész családról.»

Back to Top

Copyrighted Image